WIE ZIJN WIJ

LOID SCHELLEKENS & JEROEN LIPMAN

HEBBEN SPECIALE OPLEIDINGEN EN CURSUSSEN GEVOLGD OM EXTRA KENNIS EN VAARDIGHEDEN OP TE DOEN OM UW SCHOUDERKLACHTEN TE ONDERZOEKEN EN TE BEHANDELEN 

Jeroen Lipman

Schouder specialist

In samenwerking met mijn collega Loid en de andere collega’s van het SCN is de schouder ons speciale aandachtsgebied. Het behandelen van het schoudergewricht vraagt veel aandacht voor een goede relatie met patiënten, om samen tot de beste oplossing te komen. Hierbij is het vaak nodig om verder te kijken dan alleen het schoudergewricht. Dat kan zitten in de nek of rug, maar bijvoorbeeld ook op sociaal, persoonlijk – of arbeidstechnisch vlak. De uitdaging om al die factoren die de behandeling tot een succes maken te vinden, is een van de mooiste onderdelen van ons vak.’

Loid Schellekens

Schouder specialist

Als algemeen fysiotherapeut heb ik uitgebreide kennis en vaardigheden om verschillende klachten aan het bewegingsapparaat te behandelen.

Als voornaamste aandachtsgebied heb ik het schoudergewricht. het is een complex gewricht dat vaak specialistische aandacht vraagt.
Hierin werk ik niet alleen. Samen met collega fysiotherapeuten, orthopeden, revalidatie artsen en psychologen van het schoudercentrum Nijmegen werk ik aan de optimale behandeling.

Sluit Menu